KONGRES: 10. OŽUJKA U HOTELU SHERATON, ZAGREB

VEĆ 13. GODINU...

 

Uvjeti kupnjeHrvatsko društvo liječnika za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (CSCRS)
M.B. 1791117
OIB: 39901294273
Heinzelova 39, 10 000 Zagreb
Tel. 01 777 56 56
E-mail: info@cscrs.hrO NAMA

Hrvatsko društvo liječnika za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (CSCRS) osnovano je 2003. godine. Ono je vodeća hrvatska organizacija za kirurge katarakte i refraktivnu kirurgiju te je uvijek u korak s najnovijim dostignućima na području kirurgije prednjeg segmenta oka. Društvo okuplja oftalmologe koji se bave kirurgijom prednjeg očnog segmenta, ali i sve one koji su željni razmjene novih znanja, vještina, iskustava i informacija iz oftalmologije.


UVJETI UPOTREBE – PRAVILA I UPUTE

Svi sudionici CSCRS kongresa ili kongresa i konferencija koje organizira CSCRS koji kotizaciju žele platiti putem interneta, mogu koristiti metodu online plaćanja. Kada ispunite obrazac za prijavu na željeni kongres, nudi Vam se mogućnost izbora između ponuđenih metoda plaćanja, uključujući plaćanje kreditnom karticom. Ukoliko odaberete plaćanje kreditnom karticom, čim pritisnete „Pošalji“ stranica će Vas preusmjeriti na ePay obrazac. U ePay obrascu potrebno je navesti osobne podatke te podatke o kreditnoj kartici (broj kartice, datum isteka kartice i CVV broj). Nakon uspješno provedenog online plaćanja, na Vašu e-mail adresu stići će potvrda s automatski generiranim računom.


METODA PLAĆANJA

Plaćanje kreditnim karticama: American Express, Master Card, Visa
CSCRS je neprofitna organizacija te kao takva nije u sustavu PDV-a.
U slučaju pogrešne uplate, CSCRS će preplaćeni iznos vratiti na račun platitelja.


PLAĆANJE PUTEM NAŠE STRANICE JE SIGURNO

Usluga online plaćanja ePay koju je razvio Globaldizajn Co koristi najmoderniju tehnologiju zaštite, poput SSL protokola, kako ne bi došlo do zloupotrebe podataka. Razmjena povjerljivih podataka između sustava za online plaćanja i autorizacijskih centara kartičnih kuća odvija se putem mreže koja je u potpunosti zaštićena od neovlaštenog pristupa. Povjerljivi podaci s Vaših kreditnih kartica šalju se putem interneta direktno autorizacijskom centru.


PLAĆANJE KREDITNOM KARTICOM IZDANOM U INOZEMSTVU

Iznos koji će teretiti Vašu kreditnu karticu izdanu u inozemstvu računa se tako da se euri preračunaju u kune prema važećoj tečajnoj listi Privredne banke Zagreb na dan uplate. Taj iznos će se, prema tečaju Asocijacije kartičnih kuća, pretvoriti u iznos izražen u Vašoj domicilnoj valuti. Zbog razlika u tečaju, postoji mogućnost da se cijena izražena na našoj web stranici i iznos terećen na Vašoj kartici malo razlikuju.


POTVRDA

Kada se izvrši plaćanje putem interneta, na e-mail adresu dobit ćete potvrdu o plaćanju koju možete koristiti kao vaučer pri registraciji na kongres.


UVJETI OTKAZA

Ukoliko biste željeli poništiti svoju uplatu, potrebno je pisanim putem obratiti se CSCRS –u te objasniti razloge otkaza.


POLICA PRIVATNOSTI

CSCRS obvezuje se štititi osobne podatke svojih korisnika. Prikupljamo samo osnovne podatke o našim korisnicima koji su nam potrebni da ispunimo svoje obveze. Korisnike obavještavamo o načinu na koji prikupljamo podatke te im redovito dajemo mogućnost da svoje ime maknu s popisa koje koristimo za slanje informativnog materijala. Svi podaci su u potpunosti povjerljivi i koriste se kada su nužni. Svi članovi Organizacijskog odbora CSCRS –a te poslovni partneri CSCRS –a obvezuju se poštivati ovu policu privatnosti.