KONGRES: 10. OŽUJKA U HOTELU SHERATON, ZAGREB

VEĆ 13. GODINU...

 

Kongresi


Poštovane kolegice i kolege,

Pozivam Vas da sudjelujete na 13. godišnjem kongresu Hrvatskog društva za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (CSCRS), koji će se održati u Zagrebu, u Hotelu Sheraton, 10. ožujka 2018. godine.


Ove godine organiziramo jednodnevni kongres tijekom kojeg ćemo predstaviti najnovija dostignuća na području bolesti mrežnice, refraktivne kirurgije, glaukoma, katarakte i refraktivne izmjene leće.

U suradnji s U suradnji s Europskim društvom liječnika za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (ESCRS) organiziramo ESCRS akademiju. Riječ je o simpoziju pod nazivom „Hot topics in Cataract and Refractive Surgery” na kojem će kao predavači sudjelovati predsjednica ESCRS-a Beatrice Cochener, prethodni predsjednik i član Vijeća ESCRS-a David Spalton, Simonetta Morselli, članica Vijeća Talijanskog društva za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (ISCRS) i još nekoliko predavača iz ESCRS-a.

Kao i prethodnih godina organizirat ćemo „Live Surgery”, direktni prijenos operacija kirurga Specijalne bolnice za oftalmologiju Svjetlost i kolega iz drugih ustanova u Hotel Sheraton.

Tijekom kongresa organizirat će se i tzv. „WET LAB“, operacije na umjetnim očima gdje je moguće vježbati i učiti operacije katarakte.

Registracija za sudjelovanje je 750 kuna (100 €), a specijalizanti i članovi CSCRS plaćaju povlaštenu kotizaciju od 500 kn (70 €). Na dan kongresa, kotizacija iznosi 1000 kn (135 €). Preliminarni program, rezervacija smještaja, prijava sudjelovanja i sažetaka bit će dostupni od 10.2.2018. na našoj web stranici www.cscrs.hr .

S poštovanjem,

predsjednik CSCRS

Prof. Nikica Gabrić, MD PhD